Ολυμπιακοσ Παναθηναικοσ 6-0 - Πω πω μια Ίντερ / Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ωρα για ντέρμπι «αιωνίων» στο φάληρο με τον ολυμπιακό να υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 5 αγωνιστική της super league. Στην πιο ευρεία νίκη του παναθηναϊκού επί του ολυμπιακού: Ντέρμπι αιωνίων μόνο στα χαρτιά. Για τα ΄εξι κύπελλα πρωταθλητριών ευρώπης που κατέκτησε ο παναθηναικος στο μπάσκετ. Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κ15 της super league , με τους «ερυθρόλευκους» να τραβούν.

Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Πω πω μια Ίντερ
Πω πω μια Ίντερ from inpaok.com
Στην πιο ευρεία νίκη του παναθηναϊκού επί του ολυμπιακού: Ωρα για ντέρμπι «αιωνίων» στο φάληρο με τον ολυμπιακό να υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 5 αγωνιστική της super league. Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Ντέρμπι αιωνίων μόνο στα χαρτιά. Το «όλα πράσινα» σας παρουσιάζει την προϊστορία του ντέρμπι μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού. Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κ15 της super league , με τους «ερυθρόλευκους» να τραβούν. Διότι με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα ολυμπιακού και παναθηναϊκού μέσα στο 2011 στα μεταξύ . Για τα ΄εξι κύπελλα πρωταθλητριών ευρώπης που κατέκτησε ο παναθηναικος στο μπάσκετ.

Διότι με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα ολυμπιακού και παναθηναϊκού μέσα στο 2011 στα μεταξύ .

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κ15 της super league , με τους «ερυθρόλευκους» να τραβούν. Για τα ΄εξι κύπελλα πρωταθλητριών ευρώπης που κατέκτησε ο παναθηναικος στο μπάσκετ. Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στην πιο ευρεία νίκη του παναθηναϊκού επί του ολυμπιακού: Ωρα για ντέρμπι «αιωνίων» στο φάληρο με τον ολυμπιακό να υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 5 αγωνιστική της super league. Ντέρμπι αιωνίων μόνο στα χαρτιά. Διότι με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα ολυμπιακού και παναθηναϊκού μέσα στο 2011 στα μεταξύ . Το «όλα πράσινα» σας παρουσιάζει την προϊστορία του ντέρμπι μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού.

Ωρα για ντέρμπι «αιωνίων» στο φάληρο με τον ολυμπιακό να υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 5 αγωνιστική της super league. Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στην πιο ευρεία νίκη του παναθηναϊκού επί του ολυμπιακού: Ντέρμπι αιωνίων μόνο στα χαρτιά. Για τα ΄εξι κύπελλα πρωταθλητριών ευρώπης που κατέκτησε ο παναθηναικος στο μπάσκετ.

Το «όλα πράσινα» σας παρουσιάζει την προϊστορία του ντέρμπι μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού. Πω πω μια Ίντερ
Πω πω μια Ίντερ from inpaok.com
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κ15 της super league , με τους «ερυθρόλευκους» να τραβούν. Ντέρμπι αιωνίων μόνο στα χαρτιά. Για τα ΄εξι κύπελλα πρωταθλητριών ευρώπης που κατέκτησε ο παναθηναικος στο μπάσκετ. Στην πιο ευρεία νίκη του παναθηναϊκού επί του ολυμπιακού: Το «όλα πράσινα» σας παρουσιάζει την προϊστορία του ντέρμπι μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού. Ωρα για ντέρμπι «αιωνίων» στο φάληρο με τον ολυμπιακό να υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 5 αγωνιστική της super league. Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Διότι με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα ολυμπιακού και παναθηναϊκού μέσα στο 2011 στα μεταξύ .

Για τα ΄εξι κύπελλα πρωταθλητριών ευρώπης που κατέκτησε ο παναθηναικος στο μπάσκετ.

Στην πιο ευρεία νίκη του παναθηναϊκού επί του ολυμπιακού: Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Το «όλα πράσινα» σας παρουσιάζει την προϊστορία του ντέρμπι μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού. Ντέρμπι αιωνίων μόνο στα χαρτιά. Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κ15 της super league , με τους «ερυθρόλευκους» να τραβούν. Διότι με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα ολυμπιακού και παναθηναϊκού μέσα στο 2011 στα μεταξύ . Για τα ΄εξι κύπελλα πρωταθλητριών ευρώπης που κατέκτησε ο παναθηναικος στο μπάσκετ. Ωρα για ντέρμπι «αιωνίων» στο φάληρο με τον ολυμπιακό να υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 5 αγωνιστική της super league.

Ντέρμπι αιωνίων μόνο στα χαρτιά. Διότι με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα ολυμπιακού και παναθηναϊκού μέσα στο 2011 στα μεταξύ . Το «όλα πράσινα» σας παρουσιάζει την προϊστορία του ντέρμπι μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού. Στην πιο ευρεία νίκη του παναθηναϊκού επί του ολυμπιακού: Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ντέρμπι αιωνίων μόνο στα χαρτιά. ολυμπιακοσ παναθηναικοσ 6-0 | AxialHeadlines
ολυμπιακοσ παναθηναικοσ 6-0 | AxialHeadlines from i.pinimg.com
Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στην πιο ευρεία νίκη του παναθηναϊκού επί του ολυμπιακού: Για τα ΄εξι κύπελλα πρωταθλητριών ευρώπης που κατέκτησε ο παναθηναικος στο μπάσκετ. Ωρα για ντέρμπι «αιωνίων» στο φάληρο με τον ολυμπιακό να υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 5 αγωνιστική της super league. Το «όλα πράσινα» σας παρουσιάζει την προϊστορία του ντέρμπι μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού. Διότι με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα ολυμπιακού και παναθηναϊκού μέσα στο 2011 στα μεταξύ . Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κ15 της super league , με τους «ερυθρόλευκους» να τραβούν. Ντέρμπι αιωνίων μόνο στα χαρτιά.

Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κ15 της super league , με τους «ερυθρόλευκους» να τραβούν. Στην πιο ευρεία νίκη του παναθηναϊκού επί του ολυμπιακού: Διότι με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα ολυμπιακού και παναθηναϊκού μέσα στο 2011 στα μεταξύ . Ωρα για ντέρμπι «αιωνίων» στο φάληρο με τον ολυμπιακό να υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 5 αγωνιστική της super league. Ντέρμπι αιωνίων μόνο στα χαρτιά. Για τα ΄εξι κύπελλα πρωταθλητριών ευρώπης που κατέκτησε ο παναθηναικος στο μπάσκετ. Το «όλα πράσινα» σας παρουσιάζει την προϊστορία του ντέρμπι μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού. Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ολυμπιακοσ Παναθηναικοσ 6-0 - Πω πω μια Ίντερ / Ο ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με κεφαλιά του σισέ, ενώ στο 23' ο αγκιμπού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.. Στην πιο ευρεία νίκη του παναθηναϊκού επί του ολυμπιακού: Το «όλα πράσινα» σας παρουσιάζει την προϊστορία του ντέρμπι μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναϊκού. Για τα ΄εξι κύπελλα πρωταθλητριών ευρώπης που κατέκτησε ο παναθηναικος στο μπάσκετ. Ωρα για ντέρμπι «αιωνίων» στο φάληρο με τον ολυμπιακό να υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 5 αγωνιστική της super league. Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κ15 της super league , με τους «ερυθρόλευκους» να τραβούν.